Fri frakt vid köp över 699 kr / Snabb leverans 2-4 vardagar / Betalning: Betala med Klarna / Julklappar: Kan bytas fram till 12/1

Fri frakt vid köp över 699 kr / Snabb leverans 2-4 vardagar / Julklappar: Kan bytas fram till 12/1

Shoppa de senaste styles

Shoppa de senaste styles här Shoppa nu

Integritets- och cookiepolicy

1. Vi är dataansvariga – här kan du kontakta oss

BYIC ApS
Østerågade 17, 2. th
9000 Aalborg
Telefon: +45 31 90 00 53
se.support@byic.com
VAT: DK37635715

Genom att använda se.byic.com samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.
Vi värnar om din personliga integritet och behandlar endast information som är nödvändig.

2. Personuppgifter

När du köper från BYIC behöver vi denna information för att kunna leverera din beställning till dig:

Namn, adress, telefonnummer, e-postadress.

3. Behandling av dina personuppgifter

Personuppgifter innefattar all information som kan användas för att identifiera en person, inklusive för- och efternamn, kön, ålder, privat adress, e-postadress eller annan kontaktinformation.

Du kan använda se.byic.com utan att ge information om vem du är. BYIC behöver dock en del personlig information för att kunna ingå ett avtal med dig. Vi samlar bara in den personliga information som är nödvändig.

4. Radering af uppgifter

BYIC ApS lagrar personuppgifter i fem år av bokförings- och skattemässoge skäl. Därefter raderas uppgifterna.

5. Dina rättigheter

5.1 Rätt att se behandlade data (insynsrätt)

Du har rätt att få insyyn i de upplysningar vi behandlar om dig.

5.2 Rätt att begäre rättelse behandlade data

Du har rätt att begäre att oriktiga uppgifter om dig ska rättes

5.3 Rätt till radering/rätten att bli bortglömd

I vissa fall har du rätt att få personuppgifter raderade innan tidpunkten för vår generalla radering (fem år)

5.4 Rätt till begränsning av behandling

I vissa fall kan du ha rätt att invända mot vår i övrigt lagliga behandling av dina personuppgifter. Du kan också invända mot behandlingen av dina uppgifter i samband med direktmarknadsföring.

5.5 Rätt till dataportabilitet

I vissa fall har du rätt att få dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt gångbart och maskinläsbart format och att utan hinder överföra dessa personuppgifter från en personuppgiftsansvarig till en annan.

6. Klagomål till Datainspektionen

Du har rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen om du är missnöjd med hur vi behandlar dina uppgifter. Du hittar kontaktuppgifterna på Datainspektionens hemsida: www.datainspektionen.se.

7. Til vad använder vi dina personuppgifter?

Vi kan använda dina personuppgifter för:

- Genomföra det köpeavtal du ingår på vår webbplats
- Registrera samt hålla din profil uppdaterad
- Ge dig möjligheter att ta del av vissa tjänster, till exempel tävlingar och kampanjer på nätet
- Säkra driften och kundtjänsten på vår webbplats

8. Information om dina uppgifter

Du har alltid rätt att få veta vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Om du önskar utöva denna rätt ska du kontakta oss på se.support@byic.com. Du kan alltid begära rättelse av inkorrekta uppgifter.


 

Select shipping country

Choose your country below

Produkten har lagts till i varukorgen

GÅ TILL BETALNING